Activiteiten

Deze pagina is nog in ontwikkeling. De links werken nog niet. We raden je aan de pagina Diertraining & Verrijking  te lezen. 

Activiteitencoaching Dieren

Overprikkeling en onderstimulatie kunnen leiden tot stress. Sommige dieren zijn daarom erg druk of juist weinig actief. Onderliggende emoties zoals agressie kunnen naar buiten komen. Wat heeft je dier nodig en wat zou het beste passen?

Werk aan een balans in de verzorging van je dier. Stem de activiteiten af op de persoonlijkheid en interesses van je dier.

Targettraining zeeleeuw

Dieren Trainen

Verfijn je trainingstechnieken waarbij rekening gehouden wordt met welzijn bevorderende activiteiten. Kom erachter hoe je de kennis in de praktijk kunt toepassen. Ontdek hoe je de training meetbaar kunt maken. Alles over diertraining dus!

"Training is een manier om de kwaliteit van leven te verbeteren. Het is meer dan een trucje leren, het leert een dier hoe ze in onze wereld moeten leven".

Gedragsverrijking

Verrijking of omgevingsverrijking heeft niet als enige doel dieren speeltjes te geven of problemen te voorkomen, verrijking is meer dan dat! Verrijking kan een dier enorm helpen zich aan te passen aan de steeds veranderende omgeving doordat het invloed heeft op de hersenen en hun manier in omgaan met stress.

Typisch gezien betekent verrijking het dier toestaan een volledig natuurlijk gedragsrepertoire uit te laten voeren.

Shop

In de wereld van nu is er een enorm aanbod van materialen en speeltjes voor zowel huisdieren als exotische dieren. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Het is daarom tijd om hier wat duidelijkheid in te krijgen en de juiste materialen of middelen aan te schaffen die je helpen je doel te bereiken.

Niet zo maar een shop, hier kun je alles vinden over dieren en hoe je een dier kunt laten aanpassen aan de omgeving!

Wat voor boeken adviseren jullie?

  • Don’t shoot the dog: The New Art of  Teaching and Training by Karen Pryor (Stop met Blaffen, nederlandse versie). 
  • Animal training: Succesful Animal Management Through Positive Reinforcement by Ken Ramirez

Waar kan ik een trainings plan Inzien of een handout?

Sorry, zijn we nog mee bezig!

Waar kan ik meer informatie krijgen?

Ja, ook hier zijn we nog mee bezig!

For All Animals

Scroll naar boven